środa, 24 października 2018

[Przetwórstwo #32] Pasta z soczewicy z twarogiem


pasta z soczeiwcy przepis na pasty kanapkowe jak zrobić dipy do kanapek, tostów, nachosów przepiśnik zdrowe przepisy na przekąski na imprezy, urodziny

Pasta z soczewicy z twarogiem


              Składniki:

  • ½  szklanki suchej czerwonej soczewicy (ok. 100 g)
  • ½ kostki białego sera (ok. 100 g) 
  • cebula
  • sól
  • pieprz
  • ulubione przyprawy










Polecamy:


Przygotowanie:

Soczewicę ugotuj. Następnie zmiksuj ją z serem dodając do tego uduszoną na oliwie cebulkę. Pastę dopraw solą, pieprzem i ulubionymi przyprawami do smaku.


pasta z soczeiwcy przepis na pasty kanapkowe jak zrobić dipy do kanapek, tostów, nachosów przepiśnik zdrowe przepisy na przekąski na imprezy, urodziny

pasta z soczeiwcy przepis na pasty kanapkowe jak zrobić dipy do kanapek, tostów, nachosów przepiśnik zdrowe przepisy na przekąski na imprezy, urodziny


Smacznego!
...bo domowe jest lepsze! 


Drukuj przepis!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz