Domowa zupa tajska z kurczakiem - bezglutenowa
Lubisz kuchnię orientalną? Szukasz pomysłu na aromatyczny i rozgrzewający obiad? Oto propozycja, która przypadnie Ci do gustu — domowa zupa tajska z kurczakiem. Lekka, pikantna i łatwa do przygotowania. Idealna dla osób...
Boczek
wkładamy do szybkowaru, zalewamy 4 L zimnej wody, lekko solimy i
podgrzewamy
na małym ogniu tak, by się parzył, ale nie gotował - potrwa to 20 minut.
Z tak przygotowanego wywaru wyjmujemy boczek - możemy go podsmażyć na
kanapki. - See more at:
http://blogbrowin.blogspot.com/2017/01/zupa-czosnkowa-krem.html#sthash.oCIQGx0O.dpuf
Boczek
wkładamy do szybkowaru, zalewamy 4 L zimnej wody, lekko solimy i
podgrzewamy
na małym ogniu tak, by się parzył, ale nie gotował - potrwa to 20 minut.
Z tak przygotowanego wywaru wyjmujemy boczek - możemy go podsmażyć na
kanapki. - See more at:
http://blogbrowin.blogspot.com/2017/01/zupa-czosnkowa-krem.html#sthash.oCIQGx0O.dpu
Drukuj przepis!