czwartek, 26 stycznia 2017

[Przetwórstwo #8] Zupa tajska z kurczakiem - bezglutenowa


Domowa zupa tajska z kurczakiem - bezglutenowa 

Lubisz kuchnię orientalną? Szukasz pomysłu na aromatyczny i rozgrzewający obiad? Oto propozycja, która przypadnie Ci do gustu — domowa zupa tajska z kurczakiem. Lekka, pikantna i łatwa do przygotowania. Idealna dla osób...


Boczek wkładamy do szybkowaru, zalewamy 4 L zimnej wody, lekko solimy i podgrzewamy na małym ogniu tak, by się parzył, ale nie gotował - potrwa to 20 minut. Z tak przygotowanego wywaru wyjmujemy boczek - możemy go podsmażyć na kanapki. - See more at: http://blogbrowin.blogspot.com/2017/01/zupa-czosnkowa-krem.html#sthash.oCIQGx0O.dpuf
Boczek wkładamy do szybkowaru, zalewamy 4 L zimnej wody, lekko solimy i podgrzewamy na małym ogniu tak, by się parzył, ale nie gotował - potrwa to 20 minut. Z tak przygotowanego wywaru wyjmujemy boczek - możemy go podsmażyć na kanapki. - See more at: http://blogbrowin.blogspot.com/2017/01/zupa-czosnkowa-krem.html#sthash.oCIQGx0O.dpu



Drukuj przepis!